Westerdel
Logo Logo

Wonen aan het water in Westerdel

Waterlant – Wonen aan het water in Zuid-Scharwoude

In Zuid-Scharwoude realiseert BPD Ontwikkeling 30 nieuwbouwwoningen in deelgebied ‘de Straatjes’ van Westerdel. De laatste woningen zijn nog beschikbaar! 

Waterlant: wonen aan het water in Westerdel

Wonen in een waterrijke en groene omgeving, maar toch in een levendige, gezellige wijk met een dorps karakter én alle moderne voorzieningen nabij. Dát is wonen in Westerdel, in Zuid-Scharwoude. In deelgebied ‘de Straatjes’ ontwikkelt BPD Ontwikkeling het fraaie nieuwbouwproject Waterlant. Interesse in een heerlijke woning aan het water? 

Waterlant bestaat uit 30 woningen in verschillende typen: rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De rij- en hoekwoningen hebben een tuin op het zuiden of het westen. De vrijstaande woningen, en een aantal van de tweekappers, liggen met de tuin aan doorvaarbaar water. Zie je jezelf al zitten op je vlonder, even met de voetjes omhoog na het werk?

Bekijk Waterlant in 3D

90% verkocht

Wonen in Waterlant in Zuid-Scharwoude, iets voor jou? Dan moet je er snel bij zijn. Inmiddels is 90% van de woningen verkocht. De laatste woningen zijn nu nog te koop. Heb je de inschrijving gemist of wil je alsnog in aanmerking komen voor een woning in het mooie Westerdel? Neem dan contact op met de verkopende makelaar en vraag een optie aan. De actuele beschikbaarheid van de woningen zie je via onderstaande button.

Actuele beschikbaarheid

Wonen in ‘de Straatjes’

Een wijk met een licht stedelijk karakter binnen het waterrijke Westerdel. Dat is het uitgangspunt voor dit nieuwbouwproject. Waterlant ligt in Zuid-Scharwoude, in deelgebied ‘de Straatjes’ van de nieuwe wijk Westerdel. Op steenworp afstand vind je recreatiegebied Geestmerambacht, het vernieuwde winkelcentrum Broekerveiling en vele andere moderne voorzieningen. Het nieuwbouwplan ligt ook gunstig ten opzichte van uitvalswegen – de N242 en N245 – en dicht bij het NS-station Heerhugowaard.

Bereikbaarheid
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Laatste woningen beschikbaar
Laatste kans! Er zijn nog maar 2 woningen beschikbaar in Waterlant. Er geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Woon jij straks hier?
Bekijk de actuele beschikbaarheid

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.