Westerdel
Logo Logo

Wonen aan het water in Westerdel

Waterlant – Wonen aan het water in Zuid-Scharwoude

In Zuid-Scharwoude realiseert BPD Ontwikkeling 30 nieuwbouwwoningen in deelgebied ‘de Straatjes’ van Westerdel. De verkoop is gestart! 

Waterlant: wonen aan het water in Westerdel

Wonen in een waterrijke en groene omgeving, maar toch in een levendige, gezellige wijk met een dorps karakter én alle moderne voorzieningen nabij. Dát is wonen in Westerdel, in Zuid-Scharwoude. In deelgebied ‘de Straatjes’ ontwikkelt BPD Ontwikkeling het fraaie nieuwbouwproject Waterlant. Interesse in een heerlijke woning aan het water? Meld je alvast aan als belangstellende!

Waterlant bestaat uit 30 woningen in verschillende typen: rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De rij- en hoekwoningen hebben een tuin op het zuiden of het westen. De vrijstaande woningen, en een aantal van de tweekappers, liggen met de tuin aan doorvaarbaar water. Zie je jezelf al zitten op je vlonder, even met de voetjes omhoog na het werk?

30 woningen nu in verkoop

Wonen in Waterlant in Zuid-Scharwoude, iets voor jou? De woningen zijn sinds 4 juli 2019 in verkoop. Heb je de inschrijving gemist of wil je alsnog in aanmerking komen voor een woning in het mooie Westerdel? Neem dan contact op met de verkopende makelaar en zorg dat je op de reservelijst komt. De actuele beschikbaarheid van de woningen zie je via onderstaande button.

Actuele beschikbaarheid

Wonen in ‘de Straatjes’

Een wijk met een licht stedelijk karakter binnen het waterrijke Westerdel. Dat is het uitgangspunt voor dit nieuwbouwproject. Waterlant ligt in Zuid-Scharwoude, in deelgebied ‘de Straatjes’ van de nieuwe wijk Westerdel. Op steenworp afstand vind je recreatiegebied Geestmerambacht, het vernieuwde winkelcentrum Broekerveiling en vele andere moderne voorzieningen. Het nieuwbouwplan ligt ook gunstig ten opzichte van uitvalswegen – de N242 en N245 – en dicht bij het NS-station Heerhugowaard.

Bereikbaarheid
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.