Test titel header

Zo komt Waterlant fase 2 eruit te zien

16 november '20

De omgeving van Waterlant in Zuid-Scharwoude wordt niet voor niks het Rijk der Duizend Eilanden genoemd. En dat is precies wat je ook ziet in de nieuwe beelden van Waterlant fase 2. Karakteristieke woningen met ruime tuinen aan het water. Omringd door groene oevers, riet, zwanen en bootjes. Ben jij benieuwd hoe Waterlant fase 2 er straks uit komt te zien? Je bekijkt het hier.

image alt

Kabbelend water en karakteristieke woningen

's Ochtends briest de wind voorzichtig door het ochtenddauw, waardoor je het riet hoort ritselen. Je begint met een bakje koffie op de vlonder. 's Middags gooi je je hengel uit en 's avonds maak je nog even een tochtje met je bootje voor het duister valt. Je leeft hier echt samen met het water. Je geniet van de voordelen van nieuwbouw en omarmt het groen en het water. Waterlant fase 2 ligt op een eiland, waardoor alle woningen een tuin aan het water hebben. Wil je meer weten over de woningen?

Naar de woningen

Blijf op de hoogte

Zie jij jezelf hier al wonen? Zorg dan dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws van Waterlant fase 2. Je doet dit door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype. Je abonneert je daarmee voor de nieuwsbrief en ontvangt automatisch updates over de prijzen, plattegronden, de start van de verkoop en nog veel meer! Bereid je alvast goed voor en maak ook direct een Mijn Eigen Huis account aan. Dit heb je straks nodig bij de inschrijving, zodra de verkoop is gestart. Via de servicepagina Mijn Eigen Huis lees je hoe je een account aanmaakt.

Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk de woningen