De woningtypen van Waterlant fase 3

De eerste voorlopige impressies van de 4 typen (eiland)woningen van Waterlant fase 3 zijn binnen! Weliswaar voorlopig, maar voldoende om een eerste impressie te geven van hoe mooi en heerlijk het op de eilanden gaat worden. Zie jij jezelf al wonen in een van deze landelijke woningtypen?

In Waterlant fase 3 realiseren we 20 tweekappers, 11 vrijstaande woningen, 3 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. In deze woningen woon je in een heerlijke landelijke en groene omgeving, omringd door het water en de eilanden uit eerdere fases. Kindvriendelijk, kleinschalig en ook duurzaam. Hier kom je heel graag thuis!

image alt

Aardse kleuren

Wat natuurlijk meteen al opvalt: wat een variatie aan geveltypen- en kleuren! Zowel bij de vrijstaande woningen als de tweekappers, maar ook in het blok van hoek- en tussenwoningen. Voor de gevelonderdelen als de (bakstenen) muren, kozijnen, deuren en daken van de woningen kozen de architecten een gevarieerd en evenwichtig kleurenpalet van aardse kleuren.

In de afbeelding hiernaast of hierboven een van de varianten van de 2 onder 1 kapwoningen. In dit blok van 2 is een dwarskap en langskap gecombineerd, zijn de gevelbakstenen genuanceerd geelbont, de kozijnen cremewit en beigegrijs en de dakpannen rood. 

image alt

Landelijke uitstraling

Zo heeft elk eiland in Waterlant fase 3 een eigen kleurenschema bestaande uit kleuren als beige grijs, bruinrood, cremewit, kwartsgrijs en zwart. En dat geeft de buurt ook een stijlvolle en landelijke uitstraling. In combinatie met het omringende water en het geplande groen in de wijk is dit een heerlijke omgeving om samen met je gezin met veel plezier in te wonen.

Alle woningen zijn uiterst duurzaam en comfortabel. En dat betekent: gasloos, zeer goed geïsoleerd, aangesloten op stadswarmte, zonnepanelen en vloerverwarming. En dat scheelt behoorlijk in de energiekosten en is beter voor het milieu. 

Geinteresseerd?

20 april '22

In een latere fase in aanloop naar de verkoop van de woningen laten we je de uitgewerkte artist impressies zien. Niet alleen van de woningen, maar ook van de buurt in z'n geheel. En die zijn bijna echt, en dat weten we nu al: ook heel mooi!

Zou je graag in deze buurt willen wonen? Schrijf je dan nu alvast vrijblijvend in voor dit project. Het kost en verplicht tot niets. Dan houden we je op de hoogte over van alles wat voor jou relevant is in aanloop naar de uiteindelijke verkoop. En zelfs daarna tijdens de bouw, mocht je een woning toegewezen krijgen. 

Bekijk de woningtypen
  De woningtypen van Waterlant fase 3
  Over wonen in Westerdel