Definitieve prijzen bekend

15 maart '21

De definitieve prijzen van de 23 nieuwbouwwoningen van Waterlant fase 2 in Zuid-Scharwoude. Wat kost jouw droomwoning? Voeg deze direct toe aan je wensenlijst.

image alt

Maak jouw wensenlijst compleet

De prijzen per woning vind je op de pagina woningen. Daar vind je verdere informatie over de ligging, de kenmerken en zie je de plattegronden per verdieping. De prijzen per woning zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Met het overzicht van de prijzen kan je jouw wensenlijstje compleet maken. Voeg jouw droomwoning(en) toe aan je lijst door op het hartje te klikken. De woningen staan dan opgeslagen, zodat jij straks bij de start van de verkoop makkelijk je voorkeuren kunt doorgeven.

Naar de woningen
image alt

Sanitair inbegrepen

De woningen in Waterlant fase 2 worden standaard zonder keuken opgeleverd, maar met sanitair en tegelwerk. De sanitair meubels zijn van Villeroy & Boch in het wit en de kranen van het merk Grohe. Uiteraard is het mogelijk om de woning verder af te werken naar eigen smaak. Binnenkort publiceren we de Technische Omschrijving en de Meer- en minderwerklijst, zodat jij tot in de puntjes weet hoe de woning standaard wordt opgeleverd en hoe jij het helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Zodra je de woning hebt gekocht, word je uitgenodigd in de showroom van Aannemingsbedrijf Kuin om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan ik lenen?

Nu je de definitieve prijzen weet, wil je natuurlijk ook weten of jouw droomwoning binnen je budget past. We raden je aan om daarvoor een financieel adviseur te raadplegen. Wil je nu al een globale inschatting van je financieringsmogelijkheden? In samenwerking met de Rabobank hebben we de Wat kan ik lenen-tool. Zo krijg je al snel een globaal inzicht in de mogelijkheden.

Meer over financieren
Hoe werkt dat eigenlijk? Een nieuwbouwwoning kopen
Wat kost jouw droomwoning? Bekijk de woningen