Dubbel goed nieuws!

21 juli '23

We hebben dubbel goed nieuws: de bouw van de woningen van Waterlant 3 is in volle gang en er zijn nog woningen vrij! Voor de kopers van een woning is dat natuurlijk allereerst goed nieuws. En daarnaast: voor geïnteresseerden in een woning op deze fantastische plek is dat ook goed nieuws. Besluit je om een woning te kopen, dan weet je direct al zeker dat deze wordt gebouwd.

image alt

Zekerheid én minder lang dubbele lasten

Dit voorjaar startte de bouw van de 18 woningen van Waterlant 3, het vereiste aantal verkochte woningen was snel gehaald. Dat was goed nieuws voor de kopers van deze woningen, want hun woning wordt definitief gebouwd.

Maar óók voor geïnteresseerden en toekomstige kopers van een woning van deze fase is dat goed nieuws. Er is namelijk nog een aantal woningen vrij. Mocht je interesse hebben in een van de tweekappers dan weet je dat de woning wordt gebouwd, én dat de bouw zelfs is al gestart. Dat scheelt (wacht)tijd en geld - je nieuwbouwwoning wordt immers sneller opgeleverd en je hebt daardoor dus een kortere periode dubbele woonlasten. 

Wonen jullie ook graag op een lekker landelijke plek? Omgeven door water en nostalgische dorpjes, in een woning aan het water, op fietsafstand van alle voorzieningen en een NS-treinstation? Bekijk en overweeg dan eens de (nog) vrije woningen van Waterlant fase 3. Super veel voordelen! Bekijk de beschikbare woningen
  De woningen van Waterlant
  Waterlant in Westerdel