Er wordt al gebouwd. Maar er zijn nog woningen vrij!

13 oktober '23

Eind 2022 startte de verkoop van de 36 woningen van Waterlant fase 3 en 3B. Vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen, hoek- en tussenwoningen. 36 in totaal, verdeeld over 2 wooneilanden aan de heerlijk en rustige westkant van de wijk Westerdel.

Inmiddels is een groot deel al verkocht, de bouw van fase 3 is zelfs inmiddels al gestart. Maar... er zijn nog woningen vrij! 

Hier woon je lekker landelijk op een eiland!

De 36 woningen van onze projecten Waterlant (fase 3 en 3B) gingen eind 2022 in verkoop. De bouw van fase 3 startte zelfs al in het vroege voorjaar. Hier woon je lekker landelijk op één van de 2 eilanden, in een rustige, kindvriendelijke omgeving, aan de rand van de wijk Westerdel. En toch zijn alle voorzieningen binnen handbereik, want op loop- en fietsafstand vind je het winkelcentrum Broekerveiling.

Bekijk hieronder de beelden van dit landelijk woonparadijs(je) in aanbouw die wij ontvingen van een enthousiaste (aanstaande) bewoner van Waterlant. Ben je geïnteresseerd en wil je hier ook wonen? Bekijk dan op de woningen-pagina welke woningen er nog vrij zijn.  

   

Bekijk de (nog) beschikbare woningen
  Over het plan Waterlant
  Vragen? Neem contact met ons op