De eerste contouren van Waterlant fase 3

18 februari '22

Na een succesvolle verkoop van fase 2 is inmiddels al weer enige tijd (achter de schermen) de volgende fase van Waterlant in voorbereiding. Bij deze 3e fase gaat het om 2 eilanden (de eilanden H en I) in het meest westelijke deel van Westerdel. Nu de eerste contouren daarvan steeds beter zichtbaar worden, is het tijd om deze te delen. Kijk maar!

De eilanden H en I

In totaal gaat het in de 3e fase om 36 woningen, verdeeld over de 2 naast elkaar liggende eilanden, de eilanden H en I. En op deze eilanden vind je zowel hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Allemaal zeer duurzaam en (heel luxe) gelegen met de tuin aan het water.  

Net als de voorgaande fases worden ook dit 2 heerlijke en kindvriendelijke wooneilanden, omgeven door het water en de natuur. Hieronder vind je alvast een aantal eerste schetsontwerpen van het straatbeeld en de diverse woningtypen. Dan kun je voor nu alvast een beetje wegdromen en komen we in een volgend bericht terug met meer (concrete) informatie over de woningen van fase 3. En kun je je vanaf dan ook inschrijven als geïnteresseerde voor deze fase. 

Geïnteresseerd in fase 3?

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond Waterlant fase 3 en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief, dan komt al het nieuws automatisch naar jou toe.