Heb jij al een financiële check gedaan?

Over enige tijd gaan de woningen van Waterlant fase 3 in verkoop. Belangrijk voor nu om te weten is dat bij de toewijzing van de woningen (via de loting bij de notaris), ook een financiële check hierbij een belangrijke rol speel. Heb je interesse in een woning in Waterlant fase 3? Dan ontvangen wij graag je financiële check nadat de verkoop is gestart.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

19 augustus '22

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Waarom? Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. 

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Welke woningen kies jij? Meer over het kopen van een woning
  De woningen van fase 3