Plattegronden Waterlant fase 2 gereed

10 maart '21

De plattegronden van de woningen in Waterlant fase 2 in Zuid-Scharwoude zijn beschikbaar en staan bij de woningen. Welke kamer wordt de thuiswerkkamer? Wie neemt de master bedroom? En hoe deel je de zolder in? Het puzzelen kan beginnen.

Bekijk en 'favoriet'

De gemaatvoerde plattegronden staan nu per verdieping bij alle woningen op de woningenpagina. Klik jouw favoriete woning aan en scroll naar beneden om de plattegronden te bekijken. Met de knoppen 0, 1 en 2 navigeer je van de begane grond naar de 1e en 2e verdieping. 
Heb je jouw favoriete woning gevonden? Voeg deze dan toe aan je wensenlijst (als je dat nog niet hebt gedaan). Zo kan je straks bij de verkoop gemakkelijk je voorkeuren doorgeven.


Naar de woningen

Definitieve prijzen en verkoop

Op dit moment zetten wij de laatste puntjes op de i voor de definitieve prijzen per woning. Op vrijdag 12 maart ontvangen belangstellenden persoonlijk bericht zodra de prijzen online staan.

Naar verwachting zal de verkoop binnenkort van start gaan. Daarvoor zijn we eerst nog in afwachting van gemeente over inzicht in het moment dat de grond bouwrijp is. In een eerder nieuwsartikel hebben we dit verder toegelicht.

Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Plattegronden bekijken? Naar de woningen