Open dag Waterlant

Bekijk, vaar én ervaar Waterlant

26 mei '23

Noteer alvast in je agenda: de open dag van ons project Waterlant 3 in de Wijk Westerdel. Op zaterdag 17 juni as. Van 11:00 ’s ochtends tot 13:00 uur ’s middags. Kom kijken op deze bijzondere en idyllische plek. Onder het genot van een hapje en een drankje. En als je wilt kun je de locatie zelfs ervaren vanaf het water tijdens een korte rondvaart door de waterrijke buurt. Ervaar Waterlant!

Over de precieze invulling van deze open dag in Westerdel zullen we je in een volgend bericht meer informeren. Geïnteresseerd? Noteer de open dag dan nu alvast in je agenda. Wordt vervolgd!

Idyllisch én met ongekende vaarmogelijkheden!

Ons project Waterlant ligt aan de (west)rand van de wijk Westerdel en bestaat uit 2 verschillende fases: fase 3 en fase 3B. Elke fase bestaat uit 18 woningen – zowel hoek- en tussenwoningen, vrijstaande woningen als tweekappers. De 36 woningen liggen heel idyllisch op 2 met elkaar verbonden wooneilanden in een waterrijke omgeving, met ongekende vaarmogelijkheden!

De woningen van beide fases zijn nu in verkoop. De bouw van fase 3 is zelfs al gestart. In dit project is nog een aantal woningen vrij. In fase 3B van Waterlant zijn ook nog woningen beschikbaar. Wanneer de bouw hiervan start, is op dit moment (nog) niet bekend.

De woningen van Waterlant 3 en 3B
Open dag Waterlant 3 in Broek op Langedijk
  Wonen in Waterlant?
  De woningen van Waterlant 3 en 3B