2 Idyllische eilandjes

12 oktober '22

Op zoek naar een woning in de buurt van Heerhugowaard? En wel eens gehoord van de nieuwe wijk Westerdel, maar er nog nooit geweest? Dan moet je echt eens gaan kijken in deze bijzondere wijk in wording. Aan de rand van Westerdel in het project Waterlant zijn nog duurzame nieuwbouwwoningen beschikbaar, op 2 idyllische eilandjes.

Om je een beetje te helpen, hebben we een fotoreportage gemaakt. Van deze kindvriendelijke wijk en de pittoreske directe omgeving: Broek op Langedijk, Zuid- en Noord-Scharwoude...paradijselijk!

Dé ultieme plek om lekker ruim en rustig te wonen

Om je een goede eerste impressie te geven van de wijk en de directe omgeving, maakten we op diverse locaties van Westerdel foto's. In de waterrijke wijk zelf en in het nabij gelegen (fietsafstand) recreatiegebied Geestmerambacht aan de westzijde van Westerdel. Maar ook in het pittoreske dorp Langedijk aan de oostkant van de wijk. 

Aan de westrand van Westerdel realiseren wij het project Waterland (fase 3). Dit project bestaat uit vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen, hoekwoningen en rijwoningen.  

Alle woningen zijn idyllisch gelegen op 2 eilandjes, en liggen allemaal heerlijk aan het water. Dit is dé ultieme plek om lekker ruim en rustig te wonen en je kinderen te laten opgroeien. In deze sfeervolle en waterrijke wijk, met alle voorzieningen (inclusief treinstation) dichtbij en omgeven door de landelijke rust. 

Geïnteresseerd om op een van de eilanden van Waterlant te wonen? Bekijk dan de nog beschikbare woningen van dit project. 

Bekijk beschikbare woningen
  De duurzame woningen van Waterlant 3
  De woningen van Waterlant 3