Paradijselijk mooi!

Op zoek naar een woning in de buurt van Heerhugowaard? En wel eens gehoord van de nieuwe wijk Westerdel, maar er nog nooit geweest? Dan moet je echt eens gaan kijken in deze bijzondere wijk in wording. Om je een beetje te helpen, hebben we een fotoreportage gemaakt. Van deze kindvriendelijke wijk en de pittoreske directe omgeving. Wij zeggen: paradijselijk!

Westerdel, Geestmerambacht en Langedijk

26 juli '22

Om je een goede eerste impressie te geven van de wijk en de directe omgeving, maakten we op diverse locaties van Westerdel foto's. In de waterrijke wijk zelf en in het nabij gelegen (fietsafstand) recreatiegebied Geestmerambacht aan de westzijde van Westerdel. Maar ook in het pittoreske dorp Langedijk aan de oostkant van de wijk. 

Dit is dé ultieme plek om lekker ruim en rustig te wonen en je kinderen te laten opgroeien. In deze sfeervolle en waterrijke wijk, met alle voorzieningen (inclusief treinstation) dichtbij en omgeven door de landelijke rust.    

Waterlant fase 3

Nu al geïnteresseerd door de foto's in een woning in Westerdel? Kom dan zeker ook eens ter plekke kijken. En schrijf je dan nu alvast in als belangstellende voor ons project Waterlant fase 3, in het westelijk deel van Westerdel.

Waterlant fase 3 bestaat uit vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen. Idyllisch gelegen op 2 eilandjes, dus heerlijk aan het water.  

Bekijk de woningtypen van Waterlant fase 3
  Alles over het kopen van een (nieuwbouw)woning
  De woningtypen van Waterlant (fase 3)