De open dag van Waterlant 3

25 augustus '23

Er komt weer een open dag aan voor Waterlant 3 én 3B! Woensdag 6 september a.s. ben je tussen 16:00 uur en 18:00 uur van harte welkom op de bouwlocatie om informatie op te halen over het project. Vanaf de bouwlocatie kun je, begeleid door het verkoopteam, deze bijzondere plek ervaren en alle nodige vragen stellen. Uiteraard kun je je ook laten informeren over de diverse woningen (met hun specificaties) die op deze plek verrijzen. Via onderstaande button kun je je (geheel vrijblijvend) aanmelden.

Aanmelden

Over Waterlant 3

Ons project Waterlant ligt aan de (west)rand van de wijk Westerdel en bestaat uit 2 verschillende fases: fase 3 en fase 3B. Elke fase bestaat uit 18 woningen – zowel hoek- en tussenwoningen, vrijstaande woningen als tweekappers. De 36 woningen liggen heel idyllisch op 2 met elkaar verbonden wooneilanden in een waterrijke omgeving, met ongekende vaarmogelijkheden!

De woningen van beide fases zijn nu in verkoop. De bouw van fase 3 is zelfs al gestart. In deze fase zijn nog maar 5 woningen vrij. Wees er dus snel bij! In fase 3B van Waterlant zijn ook nog woningen beschikbaar. Wanneer de bouw hiervan start, is op dit moment (nog) niet bekend.

Praktische informatie

Om je te helpen bij jouw of jullie bezoek aan de plek in Westerdel delen wij alvast de locatie van de open dag. Dan ben je alvast voorbereid voor het moment dat je de open dag bezoekt.

De locatie van de open dag in Google Maps
  De woningen van Waterlant 3 en 3B
  Over Westerdel en Waterlant