Kom jij ook naar de Open Dag?

22 september '23

Kom jij ook naar de Open Dag van Waterlant op zaterdag 30 september? Na 2 eerdere succesvolle open dagen is het weer mogelijk om ter plekke op de bouwlocatie van Waterlant even (geheel vrijblijvend) een kijkje te komen nemen. Er zijn namelijk nog woningen vrij in dit unieke project. Zowel woningen waarvan de bouw nog moet starten, als woningen waarvan de bouw al aardig gevorderd is. Komt dat zien!

 

image alt

Over Waterlant in Westerdel

Ons uniek gelegen project in Waterlant aan de westzijde van de wijk Westerdel bestaat uit 2 verschillende fases: fase 3 en fase 3B. Beide fases bieden uiteenlopende woningtypen, in grootte, in prijs en in ligging. Wat alle woningen van dit project allemaal gemeen hebben is dat ze aan het water liggen. Op 2 naast elkaar liggende, idyllische wooneilandjes.

In beide fases van Waterlant zijn nog woningen beschikbaar - vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen én hoek- en tussenwoningen. De bouw van de woningen van fase 3 is zelfs al gestart. Dat betekent dat je op de Open Dag de eerste contouren van dit mooie wijkje in wording nu al kunt bekijken.

Bekijk de woningen
image alt

Open Dag praktisch

Op de Open Dag kun je geheel vrijblijvend rondkijken op deze bijzondere locatie. En je kunt vragen stellen aan de medewerkers van het projectteam bestaande uit de ontwikkelaar, de aannemer en de (project)makelaar.

De geheel vrijblijvende Open Dag is van 13:00 uur tot 15:00 uur en vindt plaats op de bouwlocatie aan de westzijde van de wijk Westerdel en is in het kader van de landelijke NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars) Open Huizen Dag. Aanmelden is niet nodig. 

  De woningen van Waterlant
  Over de plek