Kom jij ook naar de open dag van Waterlant?

2 juni '23

Kom jij ook naar de open dag van Waterlant? Op zaterdag 17 juni van 11:00 uur tot 13:00uur. Op deze open 'dag' van ons project Waterlant (fase 3 en 3B) kun je op de bijzondere en (nu al) idyllische plek rondkijken en natuurlijk vragen stellen over het project. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

En als je wilt kun je ook een korte rondvaart maken in de buurt. Bekijk, bevaar én ervaar Waterlant! Geïnteresseerd? Meld je dan hieronder even (geheel vrijblijvend) aan. Dan weten wij met hoeveel bezoekers van de open dag we rekening moeten houden. En zijn er voldoende hapjes en drankjes.

Meld je nu aan

Over Waterlant 3

Ons project Waterlant ligt aan de (west)rand van de wijk Westerdel en bestaat uit 2 verschillende fases: fase 3 en fase 3B. Elke fase bestaat uit 18 woningen – zowel hoek- en tussenwoningen, vrijstaande woningen als tweekappers. De 36 woningen liggen heel idyllisch op 2 met elkaar verbonden wooneilanden in een waterrijke omgeving, met ongekende vaarmogelijkheden!

De woningen van beide fases zijn nu in verkoop. De bouw van fase 3 is zelfs al gestart. In dit project is nog een aantal woningen vrij. In fase 3B van Waterlant zijn ook nog woningen beschikbaar. Wanneer de bouw hiervan start, is op dit moment (nog) niet bekend.

De woningen van Waterlant 3
  De woningen van Waterlant 3 en 3B
  Over Waterlant in Westerdel