Tussenwoning uitgelicht

2 december '19

Nu de verkoop van Waterlant in volle gang is, brengen wij je graag op de hoogte van de voortgang. 90% is inmiddels verkocht. De laatste woningen binnen het plan zijn nu nog te koop. Er is nog één 2 onder 1 kapwoning en één tussenwoning in dit nieuwbouwproject in Zuid-Scharwoude.Over de tussenwoning lees je in dit bericht meer.

image alt

Tussenwoning bouwnummer 78

Is het altijd al jouw droom geweest om in nieuwbouw woning te wonen? Het kan nu in Waterlant! Op dit moment is bouwnummer 78 nog beschikbaar. De woning heeft een diepe tuin op het westen, waardoor het 's zomers lang aangenaam is in je tuin. De woning heeft circa 123 m2 woonoppervlakte verdeeld over drie woonlagen. Op de begane grond vind je de ruime woonkamer aan de tuinzijde. Vanaf je keuken kijk je uit over het water aan de overkant van de straat, waarin je kinderen kunnen dobberen in hun rubberboot. Op de verdieping vind je standaard 3 slaapkamers met daar de badkamer met standaard een 2e toilet. De zolder is nog vrij indeelbaar. Is je interesse gewekt? 

Lees meer over deze woning

Begane grond

Begane grond bwnr 78
Vergroot

Eerste verdieping

1e verdieping bwnr 78
Vergroot

Tweede verdieping

2e verdieping bwnr 78
Vergroot

Heb je interesse?

Heb jij interesse in een van de beschikbare woningen? Je kunt direct een optie aanvragen. Hieronder tref je de situatiekaart van de locatie van de woningen en de actuele beschikbaarheid. Voor de beschikbare woningen geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Neem contact met ons op als je in aanmerking wilt komen.

Meer lezen over de woningen? Naar het aanbod
Vragen of een optie aanvragen? Neem contact op