Nieuwbouw Waterlant Zuid-Scharwoude

Prijzen en plattegronden online

19 juni '19

Het is zover! De prijzen van de woningen in Waterlant zijn nu bekend. Daarnaast staan de sfeerplattegronden op de woningenpagina, waarmee je een indruk krijgt van de grootte van de woning en de mogelijke indeling. 

Prijs per woning

De prijzen van de woningen staan nu op de woningenpagina. Nu kan je een goede afweging maken welke woning(en) jouw voorkeur heeft/hebben. Heb jij al een keuze gemaakt? Of heb je nog even de tijd nodig om jouw woning te kiezen? 

Bekijk de woningen

Wat kan ik lenen-tool

Bij het kopen van een (nieuwbouw)woning komt veel kijken. Een van de belangrijkste aspecten is natuurlijk de financiering. Want past jouw droomwoning wel binnen jouw budget? Op onze financieringspagina lees je meer over de financiering van een nieuwe woning. Daar kan je ook alvast je eigen hypotheek berekenen. Handig toch? 

Financieringspagina

Woonconfigurator

Heb jij de woningen al in 3D bekeken? Dat kan met de 3D woonconfigurator van Waterlant. Je ziet alle woningen in dit nieuwe buurtje in Westerdel in Zuid-Scharwoude. Bekijk de zonnestudie voor de zonligging in de tuinen of klik op een specifieke woning en bekijk deze per verdieping.  

Bekijk de woonconfigurator
Vragen? Neem contact op
Plattegronden en prijzen bekijken? Bekijk de woningen