Succesvolle NVM Open Dag in Waterlant

19 oktober '23

Op zaterdag 30 september was er weer een NVM Open Dag in Waterlant. Na 2 eerdere succesvolle open dagen was ook deze dag weer een groot succes voor Waterlant fase 3 en fase 3B. Van fase 3 is de bouw al begonnen. De belangstellenden die op de Open Dag aanwezig waren, kregen dus al een goed beeld van hoe dit stukje Waterlant er uiteindelijk uit komt te zien.

 

Van grote waarde

Tijdens het open huis waren het verkoopteam van BPD, aannemer Kuin en de projectmakelaar aanwezig om alle eventuele vragen te beantwoorden. Er kwamen in totaal circa 35 belangstellende bezoekers op de open dag af. Dat het bezoeken van de locatie en de mogelijkheid direct met al je vragen terecht te kunnen van grote waarde was voor de belangstellenden, was wel duidelijk. In de 2 weken na de NVM Open Dag werden er namelijk maar liefst 8 woningen verkocht!

De 2 onder 1 kap, vrijstaande, hoek- en tussenwoningen, liggen op 2 wooneilanden aan de westzijde van Westerdel in Broek op Langedijk. Lekker rustig, met een tuin aan het water en volop vaarmogelijkheden in de omgeving. Van fase 3 zijn nog maar enkele woningen vrij. Heb jij interesse, wacht dan niet langer en bekijk de beschikbare woningen.

Staat jouw nieuwe thuis in Westerdel?

Bekijk de video

Was je er niet bij op de open dag, maar ben je wel benieuwd hoe het gaat worden in Waterland fase 3? Bekijk dan de video met een impressie van de bouwplaats. 

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Een woning kopen In Waterland fase 3? Zó werkt het!