Tweekappers met nieuwe plattegronden

21 februari '23

Begane grond heeft nieuwe plattegrond

Wist je dat we de nog beschikbare tweekappers van Waterlant 3 nog aantrekkelijker hebben gemaakt? Zo hebben we de plattegrond van de begane grond aangepast. Bij de opties om de plattegronden via meerwerkopties aan te passen biedt dat net iets meer mogelijkheden. Mooier, handiger en ruimer. Kijk maar!

Van de bouwnummers 25/26, 36/37 op eiland H, en de bouwnummers 40/41, 44/45, 51/52, 53/54, 55/56 en 57/58 op eiland I hebben we de plattegronden van de begane grond aangepast.

Een van de grootste veranderingen in de plattegronden (hiernaast) is die van de begane grond. Bevond de woonkamer zich eerst nog aan de tuinzijde, in de nieuwe plattegrond vind je de living aan de voorzijde. De keuken vind je nu aan de achterzijde. En dat heeft natuurlijk veel voordelen. Vanuit je woonkamer heb je nu een heerlijk uitzicht over de tuin én het water. 

Westerdel 2 onder 1 kapwoning plattegrond

De nieuwe plattegrond met de meerwerkopties

Het wordt nog interessanter en mooier als je kijkt naar de meerwerkopties. Want daarmee kun je de woning meer inrichten naar eigen wensen en situatie. Een grotere keuken of een woonkamer achter? Een uiterst praktische deur naar de berging? Er is heel veel mogelijk!

In het overzicht hieronder kun je heel goed zien welke opties (genummerd) er allemaal mogelijk zijn. We lichten de diverse opties natuurlijk graag even kort toe:

  1. Je kunt de begane grond uitbreiden richting de tuin met maar liefst 1.70 m. Daarmee wordt de woonkamer (of keuken) nog ruimer!
  2. Een deur naar de berging. Dat is natuurlijk mega-handig. Bijvoorbeeld als je de berging gebruikt als voorraadkast. Je hoeft dan bovendien niet steeds om te lopen als je je fiets in de berging hebt gezet. 
  3. Een kast onder de trap. Een ideale plek om de stofzuiger in op te bergen.
  4. Je kunt de keuken ook verplaatsen naar de achterzijde. 
  5. De berging kun je laten isoleren, bijv. als je hier een (verwarmde) hobbyruimte van wil maken. Of een praktijk. Scheelt energie.  
  6. Aan de voorzijde openslaande deuren. Voor veel licht en een extra entree.
  7. Een schuifdeur naar de tuin? Vanuit je woonkamer of keuken? 
  8. Aan de voorzijde van de berging openslaande deuren? Voor veel licht en een extra entree. 
  9. Een aansluiting voor een wasmachine.

Westerdel 2 onder 1 kapwoning plattegrond

Bekijk de woningen met de nieuwe plattegronden

In de verkoop- en optietekeningen vind je meer (gedetailleerde) informatie over de plattegronden. Deze vind bij de downloads onderaan bij elk bouwnummer, of in je Mijn Eigen Huis-account. 

Je kunt natuurlijk ook de 3D Woningviewer gebruiken. Hierin vind je alle woningen lekker overzichtelijk in 3D. 

Bekijk de woningen
  De plek
  De woningen