Update planning Waterlant fase 2

16 oktober '20

Bij het ontwikkelen van een nieuwbouwproject zijn verschillende factoren van invloed op de planning. Zo ook bij Waterlant in gebied Westerdel te Zuid-Scharwoude. In dit bericht lees je een update over de planing.

Vertraging in bouwrijp maken van grond

De gemeente heeft aangegeven dat het bouwrijp maken van de grond van Waterlant vertraging heeft opgelopen. Bouwrijpe grond is een van de voorwaarden voor het officieel kunnen starten van de bouw. Naar verwachting is de grond nu medio 2021 bouwrijp. Idealiter is de grond bouwrijp binnen 6 maanden na de start van de verkoop. Daarom is de verkoop voorlopig uitgesteld naar het 1e kwartaal van 2021. Zodra hier meer over bekend is, informeren we de belangstellenden. 

Updates per mail

Ontvang jij al updates per mail over de ontwikkelingen van Waterlant fase 2? Dan sta je geregistreerd als belangstellende in ons systeem. Ontvang je nog geen nieuwsbrieven, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden? Laat dan jouw NAW-gegevens achter bij je favoriete woningtype op de pagina Woningen. Je ontvangt dan als belangstellende het laatste nieuws over de ontwikkelingen.

Naar Woningen
Vragen? Bel, chat of mail ons
Meer weten over de woningen? Bekijk de woningen