Verkoop Waterlant fase 3 gestart!

14 september '22

We zijn gestart met de verkoop van de 36 (eiland)woningen in Waterlant fase 3. Heb jij interesse in een van de woningen? Dan kun je vanaf nú je voorkeur(en) doorgeven via Mijn Eigen Huis.

Alle info op één plek

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten onder het kopje 'downloads': de plattegronden, meer- en minderwerkopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer.

Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Succes!

Bekijk de woningen

Geen account? Maak er een aan!

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak die dan snel aan, zodat je jouw (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Let op: dit kan tot donderdag 22 september 10.00 uur. De toewijzing van de woningen wordt op vrijdagochtend 23 september om 12:00 uur bekend gemaakt via jouw Mijn Eigen Huis-account.

Wanneer er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer dan zal er een loting uitgevoerd worden bij de projectnotaris. 

Maak nu een account aan!
image alt

De woningen van Waterlant fase 3

Waterlant fase 3 bestaat uit 36 woningen in verschillende typen: chique vrijstaande woningen, royale 2 onder een kapwoningen en hoek- en rijwoningen. En dat allemaal op 2 groene eilanden.  

Heb je interesse in een van de woningen in fase 3? Op de woningenpagina vind je alle beschikbare woningen en de verkoopdocumentatie. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning!

Bekijk de woningen
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
De woningen van fase 3 Bekijk het woningaanbod