Nieuwbouw Waterlant

Verkoop Waterlant is gestart

4 juli '19

Woon jij straks in een van de woningen in Waterlant in Zuid-Scharwoude? De inschrijving is nu geopend. Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor de verkooptekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer over jouw favoriete woning. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren. Op de verkoopdocumentenpagina staan ook de verkoop- en inschrijfvoorwaarden.

image alt

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel één aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot donderdag 11 juli 2019, 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er geloot op eerste voorkeur bij de notaris.

We streven er naar om alle kandidaten binnen enkele dagen te berichten over de toewijzing. De uitslag is terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account, dus houd die goed in de gaten.

Mijn Eigen Huis

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van de verkoopdocumenten of inschrijfprocedure toch nog vragen? Of wil je naast de online documenten ook een papieren versie van de flyer ontvangen? Geen probleem. Loop even binnen bij Bakker Schoon Makelaardij aan de Dorpsstraat 573 in Noord-Scharwoude. Zij helpen je graag verder!

Contactgegevens