Nieuwbouw Waterlant Zuid-Scharwoude

Waterlant binnenkort in verkoop

21 juni '19

De 30 nieuwbouwwoningen in Waterlant gaan op 4 juli 2019 in verkoop. Bij de start verkoop bijeenkomst ontvang je de flyer en is er gelegenheid vragen te stellen aan ons deskundige team van onder andere de makelaar, aannemer en ontwikkelaar. Hoe ben jij straks goed voorbereid op de verkoop? Dat lees je in dit bericht.

image alt

Start verkoop bijeenkomst

Op donderdag 4 juli is er een start verkoop bijeenkomst in Woonrijk in Broek op Langedijk. Hier wordt de flyer uitgedeeld en staan de makelaar, aannemer, Rabobank en ontwikkelaar klaar voor al je vragen. 

Datum: Donderdag 4 juli 2019
Tijd: Tussen 18.00 en 19.30 uur
Adres: Middelmoot 5, Broek op Langedijk

Het betreft een vrijblijvende inloopavond. Aanmelden is niet nodig. Ben je onverhoopt verhinderd? Alle informatie zal te zijner tijd ook online beschikbaar zijn op de woningenpagina.

Woningenpagina
image alt

Mijn Eigen Huis account

Om straks in aanmerking te kunnen komen voor een van de woningen heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Met een Mijn Eigen Huis account sla je gemakkelijk jouw favoriete woning(en) op, zie je straks overzichtelijk alle verkoopdocumentatie en kan je straks je voorkeuren doorgeven bij de inschrijving. Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan. Hoe je dat doet, lees je via onderstaande button.

Mijn Eigen Huis
image alt

Woonconfigurator

De woonconfigurator is geüpdatet nu de prijzen en alle bouwnummer gepubliceerd zijn. In het zoekvenster is het nu mogelijk om te filteren, zodat je precies vindt wat je zoekt. Je kunt onder andere filteren op prijs, woningtype en kaveloppervlakte. Heb je jouw selectie gevonden? Klik dan op de woning en "bekijk woning in 3D" en zie hoe elke verdieping er uit ziet in 3D. 

Woonconfigurator
Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen
Meer weten over de woningen? Bekijk de woningenpagina