Verkoopprijzen van Waterlant fase 3 zijn bekend

9 september '22

Geïnteresseerd in een van de fantastische eiland-woningen van Waterlant fase 3 in Westerdel? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf nu zijn ook de prijzen van alle woningen bekend. En kun je vanaf nu óók de plattegronden van de woningen bekijken. 

image alt

Omringd door water en rust

De 36 woningen op de 2 eilanden in Westerdel gaan op woensdag 14 september om 10:00 uur in verkoop. Zowel hoekwoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Alle woningen hebben een eigen tuin die grenst aan het water dat de 2 eilanden omringt. 

Dit zijn de woningen:

  • 2 Hoekwoningen 
  • 3 Tussenwoningen
  • 11 Vrijstaande woningen
  • 20 onder 1 kapwoningen

Hier woon je heerlijk rustig, omringd door het water en de rust. In het groen en op fietsafstand van de winkels in Westerdel en het treinstation iets verderop. 

Bekijk de woningen en hun prijskaartjes

Inzicht in je eigen financiële mogelijkheden?

Inzicht in je eigen financiële mogelijkheden, dat kan in je voordeel werken! Zo weet je of het bouwnummer van jouw voorkeur ook qua financiële lasten bij je past. Én of je geld overhoudt voor die gave Eames Lounge Chair XL die al zo lang op je verlanglijstje staat.

Tip: Als je tijdens de verkoopperiode een financiële check aanlevert kun je hiermee ook nog eens voorrang krijgen op jouw droomwoning.

Wil jij financieel goed voorbereid zijn op jouw toekomst in Westerdel? De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor je nieuwe woning in Waterlant. Met hun kennis van de regio en hun betrokkenheid bij het project, bespreken zij met jou/jullie de financiële mogelijkheden. Zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Maak nu alvast via de link hieronder een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek met een van de adviseurs.

Maak nu alvast een afspraak
Een nieuwbouwwoning kopen Hoe werkt dat?
Geïnteresseerd in een woning? Maak dan een account aan