Definitieve beelden Waterlant

Definitieve beelden Waterlant gereed

7 juni '19

Nieuwbouwplan Waterlant in Zuid-Scharwoude begint nu echt vorm te krijgen. De definitieve impressie beelden zijn gereed en staan online. Daarnaast kan je nu met de woonconfigurator door het plan en de woningen heen vliegen. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

Vlieg door Waterlant heen

De woonconfigurator van Waterlant staat nu online. Met deze configurator kan je het plan in 3D bekijken en door het plan vliegen. Bekijk de verschillende woningen van binnen en buiten. Wil je weten hoe laat je straks het eerste lentezonnetje in je tuin hebt? Of ben je benieuwd hoe lang je in de nazomer nog zonlicht hebt bij de buurt bbq? Let dan eens op de zonnestudie rechts onderin.

Tip: Bekijk de configurator in een van de volgende browsers voor het beste resultaat: Chrome, Firefox of Safari.

3D woonconfigurator
image alt

Wonen omringd door water

In Waterlant geniet je van een groene en waterrijke omgeving. Niet voor niks zijn groen, water, ruimte en avontuur de kernwaarden van Waterlant. De definitieve impressie beelden zijn gereed en de kernwaarden zie je daarin ook terug. Bekijk alle beelden op de woningenpagina. Heb je jouw droomwoning gezien? Ga dan naar dat woningtype en laat je NAW gegevens achter. Wie weet woon jij straks in een van deze nieuwbouwwoningen in Zuid-Scharwoude.

Woningenpagina

Mijn Eigen Huis account

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin staan jouw favoriete woningen opgeslagen, zie je straks alle verkoopdocumenten staan en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Meer weten over het Mijn Eigen Huis? Klik op onderstaande button.

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis