Woonconfigurator en meerwerklijsten online

31 maart '21

Nu de woningen in verkoop zijn kan je tot 7 april je voorkeuren doorgeven. Als je dat hebt gedaan is het in de tussentijd afwachten tot de loting plaatsvindt. Of ga je liever verder 'puzzelen' met jouw droomwoning en bekijk je wat er nog meer mogelijk is? Dan is de woonconfigurator echt iets voor jou! Configureer de woning naar wens en bekijk hoe het eruit komt te zien en je ziet direct wat het kost.

image alt

3D woonconfigurator

Het kan soms moeilijk zijn om voor jezelf een beeld te schetsen bij nieuwbouw. De nieuwe wijk is immers nog niet gebouwd. Met de vernieuwde 3D woonconfigurator kun je nu de wijk bekijken alsof deze er al staat. Vlieg door het plan, bekijk de informatie van de woningen en klik rechtsonder op de zonnestudie. Op die manier bekijk je, op elk willekeurig moment van het jaar, hoe de zon gedurende de dag op de woningen en tuinen schijnt. Wil je meer zien van een individuele woning? Klik een woning aan en geef in het venster aan de linker kant aan dat je de woning in 3D wilt bekijken. Hier kan je de verschillende woonlagen aan- en uitzetten, de grootste meerwerkopties bekijken en deze ook direct visueel in beeld zien. En dat met direct de meerwerkprijs erbij. Handig toch? Zelf ook aan de slag? Klik op onderstaande button.

Naar de configurator
7 april 2021

Inschrijving sluit op 7 april

De 23 woningen in Waterlant zijn nu in verkoop. Geef je voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis account. De online inschrijving sluit op 7 april 2021 om 12.00 uur.

image alt

Mee- en minderwerk

Heb jij je al ingeschreven voor jouw droomwoning? Dan ben je vast benieuwd hoe je de woningen in Waterlant helemaal naar jouw eigen wens kunt aanpassen. De verkoopdocumenten zijn nu beschikbaar bij de individuele bouwnummers op de woningen pagina en ze zijn terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account. Met de Technische Omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en met de meer- en minderwerklijst zie je hoe jij je woning naar smaak kunt aanpassen. 

Kies je voor een uitbouw, dakkapel of extra zonnepanelen? De keuze is aan jou.

Naar de woningen
Hoe werkt de inschrijving? Een woning kopen
Meer weten? Bekijk de woonconfigurator