Voeg je favoriete woning toe aan je wensenlijst

8 maart '21

De individuele woningen van Waterlant fase 2 zijn gepubliceerd op de pagina woningen. Hier vind je nu de exacte ligging van de verschillende woningen, de kenmerken en de gevelaanzichten. Je kan jouw favoriete woning toevoegen aan je wensenlijst, zo ben je goed voorbereid als de verkoop straks start.

Mijn Eigen Huis account

Vanuit de woningenlijst kan je jouw favoriete woningen toevoegen aan je wensenlijst. Deze worden opgeslagen in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account. Zo heb je altijd de bouwnummers van je voorkeur bij de hand en kan je zodra de verkoop is gestart gemakkelijk je voorkeuren doorgeven. 

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan. Met een account kan je straks niet alleen je voorkeuren doorgeven, ook vind je daar je persoonlijke gegevens, de verkoopdocumenten en de status van je aankoop indien je een woning krijgt toegewezen.

Mijn Eigen Huis
image alt

Informatie over jouw favoriete woning

Alle 23 bouwnummers van Waterlant fase 2 staan nu online. Dat betekent dat je elk individueel bouwnummer nu kunt bekijken, de kenmerken en specificaties inziet en de verschillende gevelaanzichten kunt bekijken. Met de getoonde Artist Impressions krijg je een goed beeld van hoe de woningen er straks uit komen te zien. Daarnaast zie je op de situatiekaart nu elk individuele woning ingetekend, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken welke bouwnummer je wilt toevoegen aan je wensenlijst.

In de week van 8 maart publiceren we de plattegronden van de individuele woningen en binnenkort zijn ook de definitieve prijzen per woning bekend. Nu alvast meer lezen over de woningen?

Naar de woningen

Situatiekaart met bouwnummers

De interactieve situatiekaart is bijgewerkt met de woningen. Nu is elk individueel bouwnummer zichtbaar en aanklikbaar. Zo kan je kijken welke ligging past bij jouw voorkeuren. Heb je een woning gevonden met een gunstige kavelligging? Als je deze aanklikt zie je de algemene informatie over deze woning en kan je op de button 'Bekijk de woning' klikken voor meer informatie.

Hoe is de toewijzing? Bekijk de procedure
Meer weten? Bekijk de woningen