30 maart 2021

Start verkoop Waterlant fase 2

Op 30 maart 2021 start de verkoop van Waterlant fase 2. Belangstellenden ontvangen dan een e-mail en via je Mijn Eigen Huis account kan je je voorkeuren doorgeven om in aanmerking te komen voor een woning.

Online inschrijving

18 maart '21

Op dinsdag 30 maart 2021 start de verkoop van Waterlant fase 2 met de online inschrijving. Belangstellenden ontvangen automatisch bericht, zodra de verkoop is gestart. In deze fase gaan 23 woningen in verkoop. De inschrijving sluit op woensdag 7 april om 12.00 uur. Tijdens de inschrijfperiode kan je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. 

Wat kan je verwachten?

In de periode van nu tot de start van de verkoop komen de diverse verkoopdocumenten beschikbaar. Denk hierbij aan de Technische Omschrijving, de Meer- en minderwerklijst en de Juridische situatietekening. Zo kan jij een goede keuze maken voor welke woning(en) jij je wilt inschrijven. Al deze verkoopdocumenten zijn straks beschikbaar in het Mijn Eigen Huis account. Dit zijn de stappen die jij dient te doorlopen als je in aanmerking wilt komen voor een woning:

  1. Maak een Mijn Eigen Huis aan (als je dat nog niet hebt gedaan). Met een account kan je je voorkeuren doorgeven, zodra de verkoop is gestart. Let op: per toekomstig huishouden is slechts één inschrijving toegestaan. Een tweede account voor je partner is dus niet nodig.
  2. Voeg je favoriete woning(en) toe aan je wensenlijst. Dit doe je door op het hartje te klikken bij het bouwnummer op de pagina woningen.
  3. Zodra de verkoop is gestart, geef je je voorkeur door in je Mijn Eigen Huis account. Tijdens de inschrijfperiode kan je je voorkeuren toevoegen, verwijderen of wijzigen.
  4. Na de inschrijfperiode wacht je af totdat de notaris de loting heeft verricht. Zodra de uitslag bekend is, worden alle kandidaten op de hoogte gebracht van de uitslag.
image alt

Jouw droomwoning

Heb je nog geen keuze kunnen maken uit de 23 woningen? Dat is best begrijpelijk. Elke nieuwbouwwoning in Waterlant heeft zijn eigen specifieke karakter en bijbehorende specificaties. Op de pagina woningen vind je de informatie per bouwnummer terug. Denk hierbij aan de prijs, de ligging, de kenmerken en de plattegronden per verdieping. Zoals gezegd komen daar binnenkort de Technische Omschrijving en de meerwerkopties bij.

Meer weten?

Bekijk de woningen
Nog geen account? Mijn Eigen Huis
Hoe werkt dat eigenlijk? Een nieuwbouwwoning kopen