Waterlant fase 2 uitverkocht!

28 juni '21

Alle 23 woningen in Waterlant fase 2 zijn binnen 2 maanden uitverkocht. Een van de opschortende voorwaarden, een verkooppercentage van minimaal 70%, is daarmee vervuld. Hoe zit het met de overige voorwaarden? En wanneer wordt er gestart met de bouw? Je leest er meer over in dit nieuwsbericht.

Opschortende voorwaarden

Om de opdracht van de bouw officieel 'te gunnen' aan de aannemer dienen eerst alle opschortende voorwaarden te zijn vervuld. Een voorverkooppercentage van 70% is daar een van. Daarnaast dient onder andere de omgevingsvergunning onherroepelijk te zijn en moet Woningborg de planacceptatie af geven. Deze zijn inmiddels allebei afgegeven. Op dit moment is het wachten op de laatste voorwaarde: bouwrijpe grond. Als alle voorwaarden zijn vervuld ontvangen de kopers de gunningsbrief (ook wel hoerabrief genoemd) per de mail. In dat geval kan aannemer Kuin de voorbereidingen starten van de bouw. 

Start bouw na de zomer

Als alles volgens planning verloopt kan de bouw van de 23 woningen na de zomer van 2021 starten. Tijdens de bouw worden de kopers op de hoogte gehouden van de voortgang door de kopersbegeleider van de aannemer.

Vragen? Bel, chat of mail ons
Het hele proces nog eens bekijken? Een woning kopen