Hier wonen? Het kan nog!

Er zijn nog woningen beschikbaar in dit bijzondere project in Broek op Langedijk. Een vrijstaande woning, een tussenwoning en een aantal tweekappers. Hier woon je lekker landelijk, omgeven door rust en in een zee van woonruimte. En op een eiland!


image alt

Tweekappers op een eiland met tuin aan het water

Hier woon je in een vrijstaande woning, tussenwoning of tweekapper. In een overzichtelijke en kindvriendelijke wijk aan de rand van Westerdel. Aan een van de 2 rustige straatjes, Rijsoort of Saskeroort. Voor jouw kinderen een paradijs om te spelen, zeker met de natuur en het water in de buurt. Wie zou hier als ouder z’n kinderen nou niet willen laten opgroeien?

De ruime tweekappers bieden op de begane grond een ruime woonkamer en woonkeuken, met uitzicht over de heerlijke tuin met standaard een aanlegsteiger voor je boot. Op de 1e etage vind je de badkamer en is er plek op een van de 3 slaapkamers. En als dat niet voldoende is, is er op de enorme zolder extra ruimte voor een slaapkamer. Maar thuiswerken of chillen kan daar natuurlijk ook. Voor je woning parkeer je je auto op eigen terrein. Lekker praktisch, altijd plek.

Afbeelding hieronder: Een vogelvlucht-impressie van de 36 woningen op de 2 eilanden van Waterlant fase 3. 

Luchtfoto Waterlant fase 3
image alt

Tuin aan het water, boottochtje ...

Alle woningen hebben allemaal een heerlijke tuin aan het water. Dat biedt dus volop mogelijkheden om aan, in of op het water te recreëren. Het water rondom de eilanden staat in directe verbinding met het vaartwater in de omgeving. Wordt jouw tuin ook het vertrekpunt voor heerlijke boottochtjes in de omgeving? Met het gezin, vrienden.... 

Alle woningen van fase 3 zijn zeer duurzame en gasloze woningen. Goed geïsoleerd, met zonnepanelen op het dak en aangesloten op stadswarmte. En daarmee bespaar je maandelijks aanzienlijk op je energiekosten. En door de lagere CO2-uitstoot dien je ook nog het milieu en de toekomst van je kinderen.

Geïnteresseerd en meer weten over de nog beschikbare tweekappers? Klik dan hieronder voor meer informatie. Of neem contact op met makelaar Bakker Schoon 


 

Bekijk de beschikbare woningen
  Meer over de voordelen van nieuwbouw
  Meer over de plek van de woningen