Wil jij hier ook wonen?

Wil jij wonen in Waterlant?

29 september '22

Hier in Waterlant woon je in het groen, op een eiland én met een tuin aan het water. Lekker landelijk, in een ruime 2-onder-1 kapwoning of vrijstaande woning en in een klein en knus wijkje. Lekker overzichtelijk, met winkels, kinderopvang, scholen en een NS-station om de hoek.

De energiezuinige woningen van Waterlant fase 3 in het pittoreske Westfriese Broek op Langedijk gingen onlangs in verkoop. Een aantal daarvan is onlangs onverwacht weer vrij gekomen, en dus weer beschikbaar. Interesse? Laat het ons weten. Voor deze woningen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Waterlant in Westerdel

Eilandwoningen met tuin aan het water

De vrijstaande- en 2-onder-1-kapwoningen liggen op 2 kleine, naast elkaar liggende eilandjes aan de westzijde van de wijk Westerdel. Dit is een waar speelparadijs voor opgroeiende kinderen - varen, vissen, hutten bouwen ... En op fietsafstand ligt het heerlijke recreatiegebied Geesterambacht, waar je kunt zonnen, zwemmen, zeilen, hardlopen, bootcampen, golfen en nog veel meer. Wie wil in deze omgeving en in dit rustige buurtje z'n kinderen nou niet laten opgroeien?

Alle eilandwoningen in dit wijkje hebben een tuin aan het water, incl. een eigen houten aanlegsteiger. Starten hiervandaan jullie borrel(boot)tochtjes met vrienden in de omgeving? 

 

image alt

Tuin aan het water

De vrijgekomen woningen zijn allemaal lekker ruim, met elk een grote woonkamer en 3 slaapkamers. Hier heb je geen last van ruimtegebrek en heeft iedereen z'n eigen plek om te chillen. Op de zolder, helemaal bovenin, heb je voldoende ruimte voor een extra slaapkamer, of een lekkere en rustige thuiswerkplek waar je goed kunt focussen. Veel is hier mogelijk!

Alle tuinen van de Waterlant-woningen liggen (natuurlijk) aan het water en worden opgeleverd met een houten aanlegsteiger voor een bootje. Dat biedt natuurlijk heel veel mogelijkheden voor watersporten! 

 

image alt

Een nieuwbouwwoning met lage energielasten

De nieuwbouwwoningen van Waterlant zijn duurzaam, en dat heeft heel veel voordelen. Vergeleken met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning namelijk standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En wist je dat een nieuwbouwwoning tegenwoordig al geheel gasloos is? 

Je kunt natuurlijk ook de woning waar je nu in woont verduurzamen, maar dat kost tijd, geld en is vaak veel gedoe. In een van de vrijgekomen woningen van Waterlant is dat allemaal standaard al gedaan: isolatie volgens de nieuwste inzichten, een warmtepomp, vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen op het dak. Alles is nieuw, strak afgewerkt en de woning kun je helemaal zelf inrichten volgens jullie nieuwste smaakvoorkeuren.  

Bekijk snel de woningen
  Meer over de voordelen van nieuwbouw
  Meer over de plak van de woningen