Wist je dat? Er zijn nog woningen vrij in Waterlant

19 september '23

Er zijn nog woningen vrij in ons project Waterlant (3B) in de wijk Westerdel. Daaronder is een aantal hoek- en tussenwoningen. Allemaal op een idyllisch wooneiland. Lekker ruim, duurzaam én met een heerlijke tuin aan het water!

image alt

Wonen in een hoekwoning?

Hier woon je in het westelijke deel van het waterrijke en kindvriendelijke Westerdel. Op een eiland, omgeven door de rustgevende natuur en het water, in een kindvriendelijk buurtje en vlakbij (op fietsafstand) van alle wijkvoorzieningen en een NS-station. 

Is dat iets voor jullie? Bouwnummer 27 staat op de hoek van een rij van 5 woningen en heeft een heerlijke achtertuin op het zuiden, direct aan het water. Met ruim 140 m2 aan woonoppervlakte, 3 slaapkamers, een ruime zolder én een parkeerplaats op eigen terrein, blijft er toch weinig te wensen over?

Bekijk de nog vrije hoekwoning
image alt

Of toch liever in een tussenwoning?

Of woon je liever in één van de nog vrije tussenwoningen? Dan woon je aan het rustige straatje Rijsoort, met een heerlijke tuin op het zuiden, direct aan het water. En ook voor deze tussenwoningen geldt: op een wooneiland, in een ideale omgeving voor kinderen om op te groeien. En bovendien: goed bereikbaar én met alle nodige voorzieningen in de buurt. Wat wil je nog meer?

Bekijk de nog vrije woningen
  Wonen in Westerdel
  Dit zijn duurzame woningen