Woning kopen in Waterlant fase 2?

16 februari '21

In Waterlant fase 2 koop je jouw woning online. Is dat wel veilig? En hoe werkt dat dan? Daarover lees je in dit bericht meer. Maar voor het zover is, zijn er eerst een aantal stappen die je gaat doorlopen. We zetten het hieronder allemaal voor je op een rijtje.

Persoonlijk account

Als je straks een woning wilt kopen in Waterlant fase 2 dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Lees alles over het Persoonlijke account

Je wensenlijst

Nadat je een persoonlijk account aan hebt gemaakt, klik je bij jouw favoriete woningtype op de button 'Aanmelden voor Projectfase'. Nadat je daar je gegevens hebt achtergelaten, ben je ingeschreven als belangstellende voor de betreffende projectfase en houden we je via onze digitale nieuwsbrieven op de hoogte van alle ontwikkelingen in het nieuwbouwproject.

Zodra de bouwnummers op de website zichtbaar zijn, bewaar je de bouwnummers waar je interesse in hebt, overzichtelijk in jouw wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt bij het beoogde bouwnummer op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel! Meer weten over een woning kopen, de toewijzingsprocedure en wat er na de toewijzing gebeurt?

Naar de pagina Woning Kopen
image alt

Wat kan ik lenen?

Als je een woning op het oog hebt, wil je natuurlijk ook weten of je voldoende middelen hebt om een hypotheek af te sluiten. Via onderstaande button kom je op een tool om te berekenen hoeveel je zou kunnen lenen voor een hypotheek  voor jouw droomwoning.

100% online?

Je toekomstige nieuwbouwwoning kun je 100% online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. Kortom, de keuze is aan jou! Hieronder leggen we de verschillen aan je uit. 

Vragen? Neem contact op
Meer weten? Bekijk de FAQ's