Woningen Waterlant toegewezen

Woningen Waterlant toegewezen

16 juli '19

De reguliere inschrijving voor de woningen is gesloten. Actus Notarissen heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Mijn Eigen Huis account. 

Bouwnummer toegewezen

Heb je een bouwnummer toegewezen gekregen? Dan kun je deze bevestigen in je account. Je hebt hier 48 uur de tijd voor. Je kunt vervolgens in je Mijn Eigen Huis account aangeven of je direct het online kopen proces wilt starten of liever eerst een afspraak wilt maken bij de makelaar.

Mijn Eigen Huis

Reservekandidaat

De kandidaten die in eerste instantie zijn uitgeloot worden op de reservelijst geplaatst. Wanneer er een bouwnummer vrijkomt, wordt er opnieuw toegewezen op basis van de lotingslijst van de notaris. Zijn er geen kandidaten meer voor een bouwnummer? Dan gaat deze in de vrije verkoop. Je ziet de actuele beschikbaarheid op de woningenpagina. Heb je interesse in een vrij bouwnummer? Neem dan contact met ons op.

Bekijk beschikbaarheid

Inschrijving gemist

Heb je de inschrijving gemist? Of wil je in aanmerking komen voor een ander bouwnummer dan dat je had doorgegeven? Geef dit dan aan ons door. Je wordt dan op de reservelijst geplaatst voor de bouwnummers die al een kandidaat hebben. Is de woning beschikbaar en zijn er geen reservekandidaten meer? Dan kan je een optie nemen. 

Contact opnemen
De woningen in 3D bekijken? Naar de woonconfigurator
Zijn er vrije bouwnummers? Actuele status bouwnummers