De planning van Waterlant

BPD | Bouwfonds gebiedsontwikkeling realiseert in de nieuwbouwwijk Westerdel diverse projecten. De afgelopen jaren zijn diverse fases van het project Waterlant in verkoop gegaan, verkocht, gebouwd of zelfs al bewoond. Twee nieuwe fases van Waterlant (fase 3 en 3B) zijn inmiddels in verkoop.

Waterlant fase 3 en 3B

In fase 3 gaat het om 18 woningen op 2 naast elkaar liggende 'eilanden', de eilanden H en I. Net als in de voorgaande fases zijn dit duurzame vrijstaande woningen, rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. En ook allemaal met een tuin aan het water. 

In maart is inmiddels een eerste deel van het project (18 woningen, fase 3) gegund. Dit betekend dat aan alle opschortende voorwaarden is voldaan en de voorbereidende werkzaamheden kunnen starten. De volgende fase (3B) van Waterlant met ook 18 woningen is op dit moment ook in verkoop. 

Hieronder een vogelvlucht-impressie van fase 3 en 3B met daarin heel goed zichtbaar de 2 wooneilanden, het groen en het waterparadijs daar omheen.

Waterlant fase 3

Geïnteresseerd?

Ben je nieuwsgierig naar de voortgang van Waterlant en wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden over de aankomende ontwikkelingen van BPD? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Laat onderaan de pagina je e-mailadres achter en je ontvangt van ons altijd het laatste nieuws in je mailbox.


Neem contact met ons op
Waar ligt Waterlant? Bekijk de ligging
Zit er een woning voor mij tussen? Bekijk het aanbod