De planning van Waterlant

BPD | Bouwfonds gebiedsontwikkeling realiseert in het woongebied Westerdel de wijk Waterlant. De afgelopen jaren zijn de woningen van 2 fases in verkoop gegaan en allemaal verkocht. Alle woningen van de 1e fase zijn inmiddels opgeleverd. De bouw van fase 2 is in volle gang. Geplande oplevering van deze woningen is in het 4e kwartaal van dit jaar. 

Waterlant fase 3

In deze fase gaat het om woningen op 2 naast elkaar liggende 'eilanden', de eilanden H en I. Net als in de voorgaande fases zijn dit duurzame vrijstaande woningen, rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. En ook allemaal met een tuin aan het water. De verkoop van de 36 woningen was begin september en sloot op 22 september.  

Hieronder een vogelvlucht-impressie van fase 3 met daarin heel goed zichtbaar de 2 wooneilanden, het groen en het waterparadijs daar omheen.

Waterlant fase 3

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een van de woningen en was je te laat voor de inschrijving? Zet jezelf dan op de reservelijst voor het bouwnummer of de bouwnummers van jouw voorkeur. Dat kan op de pagina van de bouwnummers bij het onderdeel Woningen. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen. 

Ben je nieuwsgierig naar de voortgang van Waterlant en wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden over de aankomende ontwikkelingen van BPD? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Laat onderaan de pagina je e-mailadres achter en je ontvangt van ons altijd het laatste nieuws in je mailbox.


Neem contact met ons op
Waar ligt Waterlant? Bekijk de ligging
Zit er een woning voor mij tussen? Bekijk het aanbod