Westerdel
Logo Logo

Blijf op de hoogte!

Planning nieuwbouw Waterlant

De laatste van de 30 woningen in Waterlant zijn nu in verkoop! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar waar je voor in aanmerking kunt komen.

Start verkoop

De verkoop van de eerste 30 nieuwbouwwoningen in Waterlant is gestart. De reguliere inschrijving was van 4 juli tot donderdag 11 juli 17.00 uur.

Start van de bouw

De start van de bouw van de woningen in Waterlant is afhankelijk van een aantal voorwaarden, zoals de verkoopsnelheid en het verkrijgen van een omgevingsvergunning. De voorlopige planning is start van de bouw in de 1e helft van 2020.

Oplevering woningen

De oplevering van de woningen is sterk afhankelijk van het moment van de start van de bouw en de (weers)omstandigheden tijdens de bouw. De voorlopige planning is dat de woningen in de eerste helft van 2021 worden opgeleverd. De aannemer informeert de kopers tijdens de bouw over de actuele stand van zaken.

Blijf op de hoogte

Ben je nieuwsgierig naar de voortgang van Waterlant en wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden over de aankomende ontwikkelingen van BPD? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Laat onderaan de pagina je e-mailadres achter en je ontvangt van ons altijd het laatste nieuws in je mailbox.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.