De planning van Waterlant

BPD | Bouwfonds gebiedsontwikkeling realiseert in het woongebied Westerdel de wijk Waterlant. De afgelopen jaren zijn de woningen van 2 fases in verkoop gegaan en allemaal verkocht. Alle woningen van de 1e fase zijn inmiddels opgeleverd. De bouw van fase 2 is in volle gang. Geplande oplevering van deze woningen is in het 4e kwartaal van dit jaar. 

Waterlant fase 3

Een nieuwe (3e) fase in Waterlant is in voorbereiding. In deze fase gaat het om woningen op 2 naast elkaar liggende 'eilanden', de eilanden H en I. Net als in de voorgaande fases zijn dit vrijstaande woningen, rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. En ook allemaal met een tuin aan het water. De verwachting is dat deze fase na de zomervakantie in verkoop gaat. 

Blijf op de hoogte

Ben je nieuwsgierig naar de voortgang van Waterlant en wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden over de aankomende ontwikkelingen van BPD? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Laat onderaan de pagina je e-mailadres achter en je ontvangt van ons altijd het laatste nieuws in je mailbox.

Waar ligt Waterlant? Bekijk de ligging
Zit er een woning voor mij tussen? Bekijk het aanbod