Westerdel
Logo Logo

Tussenwoning uitgelicht

De verkoop van Waterlant is in volle gang en inmiddels is al 90% verkocht. De laatste woningen zijn nu nog in verkoop. In dit bericht lees meer over de tussenwoning, bouwnummer 78. Wellicht iets voor jou?

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

De verkoop van de 30 woningen in het nieuwbouwproject Waterlant in Zuid-Scharwoude verloopt snel. Er zijn nog enkele woningen vrij. Interesse? Lees snel verder.

Lees verder

[ADVERTENTIE] De woningen in Waterlant zijn met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je maandelijkse energielasten, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Want koop je in Waterlant een nieuwbouwwoning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een mooie korting op je hypotheekrente.

Lees verder

De reguliere inschrijving voor de woningen in Waterlant is gesloten. Actus Notarissen heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. De uitslag van de loting is te zien in de Mijn Eigen Huis omgeving. Hoe gaat het nu verder? En zijn er nog woningen beschikbaar?

Lees verder

In Waterlant is het mogelijk om jouw woning online te kopen. Is dat wel veilig? En hoe werkt dat dan? Daarover lees je in dit bericht meer.

Lees verder

Woon jij straks in dit mooie stukje van Westerdel? De verkoop van de 30 nieuwbouwwoningen in project Waterlant in Zuid-Scharwoude is gestart! Lees in dit bericht hoe je in aanmerking komt.

Lees verder

De datum waarop de verkoop van de 30 nieuwbouwwoningen van Waterlant in verkoop gaat is bekend. Zorg er voor dat je goed voorbereid bent op de verkoop en lees dit bericht.

Lees verder

De prijzen en plattegronden van de 30 nieuwbouwwoningen in Waterlant in Zuid-Scharwoude staan nu online. Bekijk jouw favoriete woning en kijk of deze binnen jouw budget valt.

Lees verder

Waterlant begint steeds meer vorm te krijgen. De impressie beelden van de verschillende nieuwbouwwoningen in deze nieuwste wijk van gebied Westerdel in Zuid-Scharwoude zijn klaar. Daarnaast kan je de woningen nu in 3D bekijken! Kijk je mee?

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.