Laatste kans op tussenwoning Waterlant fase 3B

24 november '23

In ons project Waterlant aan de westzijde van Westerdel in Langedijk is slechts nog een aantal woningen vrij. Drie ruime tussenwoningen en een vrijstaande woning, op een klein eilandje en dus met een tuin aan het water.

Laatste fase, (aller)laatste woningen

De 4 woningen zijn de allerlaatste woningen die nog beschikbaar zijn. In totaal bestaat deze 3e fase (verdeeld in fase 3 en 3B) uit 36 woningen. De bouw van de 18 woningen van fase 3 is inmiddels al in volle gang. Fase 3B is de allerlaatste fase die BPD hier realiseert.   

Dé ideale gezinswoning

De 3 Tussenwoningen liggen in een kindvriendelijke buurtje op een eilandje, aan de rand van de wijk Westerdel. Hier woon je omgeven door water en de rust van de natuur. Maar wel met alle voorzieningen (op fietsafstand) om de hoek.

Dit is dé ideale gezinswoning met ruimte voor iedereen van het gezin: 3 slaapkamers en een heerlijke woonkamer. Vanuit die woonkamer kijk je uit over de tuin op het zuiden. En met een eigen aanlegsteiger aan het water! Heerlijk toch? 

Meer weten over de woningen? Klik dan hieronder op de link en bekijk de details. Je kunt ook de woning en de bezonning van de tuin in detail bekijken in de 3D woningviewer.

Bekijk de woningen
Tussenwoningen in de wijk Westerdel
Vogelvlucht Waterlant fase 3 en 3B in Westerdel
Tussenwoningen in Westerdel

Boottochtje naar het Rijk der Duizend eilanden? 

Het water rondom de eilanden staat in verbinding met het vaarwater in de omgeving. Dat biedt dus veel recreatiemogelijkheden! Wat dacht je van een boottochtje naar het nabijgelegen natuurgebied het 'Rijk der Duizend Eilanden'? 

Meer weten of de wijk en de omgeving? Lees dan het artikel 5 Goede redenen om naar Waterlant te verhuizen

Vragen over de woningen? Neem dan gerust even contact met ons op
Een nieuwbouwwoning kopen Hoe doe je dat?