Bouw Waterlant fase 2 gaat van start!

24 augustus '21

Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw van de 23 woningen in fase 2 van Waterlant officieel doorgaat! In dit bericht lees je meer over de vervolgstappen.

Naar de notaris

Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij Actus Notarissen. (Heb je als koper geen mail gehad? Controleer dan je spam box.) Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

Voorbereidingen starten binnenkort

Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin BV start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 23 woningen in Zuid-Scharwoude. De verwachting is dat de aannemer in het najaar van 2021 daadwerkelijk start met de bouw. Tijdens de bouw is de kopersbegeleider van de aannemer contactpersoon voor de kopers. Deze zorgt voor de berichtgeving over de voortgang van de bouw.

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw!

Meer weten over Waterlant? Naar het nieuws
Vragen? Neem contact op