De woningen van Waterlant fase 3 zijn toegewezen

Loting door de notaris

23 september '22

De verkoop van de woningen van Waterlant fase 3 sloot op 22 september jl. Na loting door Actus Notarissen in Heerhugowaard zijn vandaag de woningen toegewezen. Elk inschrijver heeft in zijn of haar Mijn Eigen Huis-account en via e-mail bericht gekregen of een bouwnummer wel of niet is toegewezen. 

Voor de inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen: van harte gefeliciteerd! Voor hen die geen woning toegewezen hebben gekregen: helaas, heel erg jammer! Wellicht komen er de komende periode een of meerdere woningen vrij en lukt het alsnog.

De toewijzing van de bouwnummers

Op veel bouwnummers zijn er meerdere inschrijvingen binnen gekomen. Daarom is er geloot bij de notaris. Alle kandidaten zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht en in het Mijn Eigen Huis account is ook nog eens de uitslag terug te zien. Alle inschrijvers die voor een bouwnummer zijn ingeloot hebben (nadat zij dit hebben bevestigd in hun Mijn Eigen Huis-account) een optie op een bouwnummer van het project. Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account. Maak een keuze of je een afspraak wilt bij de makelaar of geef aan dat je direct het online koopproces wilt starten. De woning is een week voor jou gereserveerd. 

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Mocht een bouwnummer helemaal vrij zijn dan zie je dat bij het woningaanbod van de betreffende fase. Je kunt dan direct een optie aanvragen; hiervoor geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Welke bouwnummers zijn nog vrij?

De actuele beschikbaarheid van de Waterlant-woningen is te zien ook op de woningenpagina. Wist je dat in de 3D-woningviewer een filter zit, waarmee je direct ziet welke woningen (nog) beschikbaar zijn? De woningviewer toont alle individuele woningen, maar ook het plan in z'n geheel. Je ziet direct waar de woningen precies in het plan liggen. Naar de 3D woningviewer
  Meer nieuws
Welke woningen zijn nog vrij? Bekijk de actuele beschikbaarheid