Nieuwbouw Waterlant Westerdel interieur vrijstaande woning

Eerste impressie van Waterlant

27 mei '19

De eerste impressie in Waterlant is gereed. Deze vrijstaande woning is 1 van de 4 vrijstaande woningen in het plan, welke in deze fase 30 nieuwbouwwoningen telt. Het ontwerp is definitief en de komende weken wordt het plan verder uitgewerkt. Op deze pagina zie je de eerste interieur impressie. Kijk je mee?

Vrijstaande woning in Waterlant

In Waterlant komen 4 vrijstaande woningen, die allemaal met hun tuin aan het water liggen. Door de riante kavels vanaf ca. 429 m2 geniet je hier met recht de hele dag door van de zon. Vanuit de tuin gooi je de hengel uit of varen de kinderen met het bootje de wijk door. 

Onze illustrator heeft alvast de woonkamer ingedeeld. Met de ruime opgezette hoekbank kijk je hier 's avonds rustig met het gezin naar je favoriete serie's op TV. In de keuken is ruimte genoeg om te kiezen voor een kookeiland. Vanuit je keuken loop je door de openslaande deuren zo je tuin in. Hier is ruimte voor verschillende loungeplekken, een trampoline of misschien wel een extra buitenkeuken voor de zomeravonden? Wil je meer weten over deze woning?

Woningenpagina

Mijn Eigen Huis account

Met een Mijn Eigen Huis account heb je jouw favoriete woning(en) duidelijk in een overzicht. Heb je interesse in de vrijstaande woning, 2 onder 1 kapwoning of een rijwoning? Door op het hartje bij het woningtype te klikken, voeg je eenvoudig het woningtype toe aan je persoonlijke account. Je kunt op twee manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

  1. Rechtsboven op de website van Waterlant zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningtype toevoegen door op de hartje te klikken bij het woningtype.
  2. Bij de afbeelding van de woningtypes in Plan Laan staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woningtype toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar.

Meer weten over Mijn Eigen Huis? Klik hieronder op de button.

Mijn Eigen Huis
Wanneer is de verkoop? Bekijk de planning
Favoriet je woningtype! Naar de woningen