Rabobank duurzaamheidskorting

22 juli '19

[ADVERTENTIE] De woningen in Waterlant zijn met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je maandelijkse energielasten, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Want koop je in Waterlant een nieuwbouwwoning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een mooie korting op je hypotheekrente.

image alt

Duurzaam wonen

We vinden het belangrijk dat het energieverbruik in jouw woning zo laag mogelijk is. We zorgen daarom onder meer voor uitstekende isolatie en ventilatie, en brengen vloerverwarming aan. We plaatsen waar nodig zonnepanelen en gebruiken alternatieve oplossingen voor gas. 

Zo bouwen we comfortabele en duurzame woningen die generaties lang mee kunnen gaan en zo min mogelijk impact hebben op het milieu. En die lagere maandlasten? Die zijn natuurlijk mooi meegenomen! 

image alt

Korting op de hypotheekrente

De Rabobank stimuleert deze duurzame manier van nieuw bouwen met de duurzaamheidskorting. Je krijgt een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente als je een woning koopt met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 of lager.

Alle voorwaarden en meer informatie over de duurzaamheidskorting bij aankoop van een nieuwbouwwoning vind je op de website van de Rabobank. Daar kun je ook direct jouw maximale hypotheek berekenen.

Meer info
Meer lezen over Waterlant? Terug naar het nieuwsoverzicht
Meer weten over de woningen? Bekijk de woningen van Waterlant