Zie jij jezelf hier wonen?

Verkoop woningen Waterlant fase 3

7 september '22

De verkoop van de 36 woningen van Waterlant fase 3 start op woensdagochtend 14 september om 10:00 uur. In dit bericht lees je alles wat je moet weten (en doen) om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

Fase 3 van Waterlant bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en een vrijstaande woningen. Deze woningen liggen op 2 naast elkaar liggende eilanden, de eilanden H en I. Hier woon je in het groen, omringd door water, op fietsafstand van een NS-station en vlakbij alle voorzieningen van de wijk Westerdel. 

Op de woningenpagina vind je de verschillende woningtypes en bouwnummers van deze fase en al hun kenmerken. Op een (interactief) kaartje kun je ook direct zien waar de woningen in het plan precies liggen.

Bekijk de woningen
image alt

Online inschrijving

De inschrijving voor de woningen is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit persoonlijke account kun je jouw favoriete woningen beheren en kun je zodra de verkoop is gestart jouw voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan! Dan ben je nu alvast goed voorbereid op de verkoop. 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere woningen voor deze fase tot en met donderdag 22 september om 10:00 uur. Op dat tijdstip sluit de inschrijving. De toewijzing van de woningen wordt op vrijdag 23 september om 12:00 uur bekend gemaakt. Ook deze informatie vind je dan in jouw account. 

En de prijzen van de woningen?
Op vrijdag 9 september as. maken wij de prijzen van de woningen bekend. Als je jezelf al hebt aangemeld voor het project via het Mijn Eigen Huis-account, dan krijg je vrijdag automatisch een mailtje hierover. Wel zo handig. Ook zullen de plattegronden van alle woningen dan beschikbaar zijn. 

Maak een account aan
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Belangrijk om te weten! Doe een financiële check