Waterlant in witte winterse sferen

18 januari '23

Wij hopen natuurlijk ook dit jaar op een witte kerst. En nu de temperaturen weer onder nul duiken, worden wij weer enthousiast. Want hoe mooi zou het zijn: Waterlant 3 en 3B in witte winterse sferen?

In Waterlant 3 en 3B woon je op een eiland en word je omringd door het water. Dus stap je bij zo'n winter direct vanaf je tuin zo op het ijs. Slee mee en onderweg in de buurt een beker warme beter chocolade op het ijs. 

Nog woningen vrij!

Wonen aan het water en het ijs: het kan nog in Waterlant 3, want er zijn nog woningen vrij. Zowel tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers én zelfs een vrijstaande woning. De woningen bieden verschillende oppervlakten en met zonnepanelen, perfecte isolatie en stadswarmte zijn ze stuk voor stuk zeer energiezuinig. Dat betekent dus lage maandelijkse energiekosten, elke maand weer.

Alle woningen liggen ook direct met een tuin aan het water. Zomers varen en 's winters (als het even meezit) lekker in de buurt schaatsen! Geïnteresseerd in wonen op een eiland? Bekijk dan de woningen en vraag een optie aan nu het nog mogelijk is. 

Bekijk de (nog vrije) woningen
  Meer nieuws
  In Waterlant 3 woon je energiezuinig