Standaard luxe. Binnen en buiten!

Wist je dat alle (eiland)woningen in Waterlant fase 3 standaard al op een heel hoog niveau worden opgeleverd? Zowel binnen als buiten. Wat dacht je van luxe tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch? En houten vlonders in de tuin aan de waterkant. Kijk maar!

Er is nog een aantal woningen vrij in dit bijzondere project, op 2 wooneilanden, in die oase van ruimte en rust van het Westfriese landschap.  

 

image alt

Luxe wand- en vloertegelwerk

Dat je in Waterlant in een oase van rust en ruimte woont, schreven we al eerder. Maar wat we nog niet noemden, is dat het sanitair van alle 36 woningen bij oplevering standaard is uitgevoerd met luxe wand- en vloertegelwerk, oa. van Villeroy & Boch. En dat geeft het sanitair van je nieuwe woning (oa. hangende toilet, de wastafel) extra stijl en cachet. Bij elk bezoek is het een feest! En dat zonder meerwerk.

Bekijk de brochures van aannemingsbedrijf Kuin met een overzicht van de ruime keuze uit het luxe tegelwerk en het sanitair. 

 

Foto boven of rechts: modelbadkamer van Kuin

image alt

Vloerverwarming

En dit stijlvolle en luxe afwerkingsniveau vind je ook terug in het gebruik van puur houten kozijnen en deuren. Zowel binnen als buiten. Allemaal standaard.

Dat de woningen uiterst duurzaam zijn en zijn voorzien van vloerverwarming, schreven we ook al eerder. Maar wist je dat je de temperatuur van vloerverwarming per vertrek kunt instellen? Erg handig.

Houten vlonders

10 november '22

En dan die fantastische tuinen. Allemaal aan het water en stuk voor stuk kleine paradijsjes met die gelukzaligmakende landelijke rust. Alle tuinen zijn bij oplevering standaard voorzien van een houten vlonder. Je kunt de boot dus direct afmeren. En dat scheelt weer werk in de tuin. En is bovendien voor het totaalbeeld veel mooier voor de buurt.

vlonders

Er zijn nog woningen vrij!

Er is nog een aantal woningen vrij in Waterlant, op de 2 wooneilanden, in die oase van rust en ruimte. Een speelparadijs voor kinderen en dichtbij alle voorzieningen. Toch maar weg uit de stad?  Bekijk de beschikbare woningen
  Vragen? Neem contact met ons op
  Meer over de woningen